Muğla Deprem - Muğla'da korkutan deprem! : Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te.

Muğla Deprem - Muğla'da korkutan deprem! : Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te.. Muğla'nın ula ilçesinde bu sabah saat 05.24'te richter ölçeği'ne göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarındaki deprem saat 18:23'te oldu. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Depremin şiddetiyle birlikte oluşan sarsıntı, muğla merkez, menteşe ve marmaris ilçelerinde de hissedildi. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Depremin ardından muğla valisi civelek an itibarıyla ilçede herhangi bir olumsuzluk muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk. Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi. Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Muğla'da korkutan deprem! - GÜNCEL Haberleri
Muğla'da korkutan deprem! - GÜNCEL Haberleri from i12.haber7.net
Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde. Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Afad'ın verilerine göre i̇zmir'in karaburun ilçesi açıklarındaki deprem saat 18:23'te oldu. Muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu. Muğla valisi'nden depremle ilgili açıklama.

Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre muğla'nın ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Muğla valisi esengül civelek, ula ilçesinde meydana gelen deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bulunmadığını bildirdi. Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de. Muğla deprem haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde. Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Depremin merkez üssünün ula ilçesi olduğu belirtildi. Mugla yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Deprem tüm ege bölgesi'nde ve akdeniz'de hissedilirken özellikle antalya, i̇zmir, aydın ve muğla'da büyük korku.

Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Merkez üssü ula olan depremin derinliği 1.1 kilometre olarak açıklandı. Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre muğla'nın ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu.

Son dakika! Muğla açıklarında bir deprem daha - Son Dakika ...
Son dakika! Muğla açıklarında bir deprem daha - Son Dakika ... from i2.milimaj.com
İşte ege'den son dönemde meydana gelen tüm depremler ve şiddetleri. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Bu depremin ardından saat muğla'nın ula i̇lçesi'nde saat 00.49'da meydana gelen 5.1 büyüklüğündeki depremin ardından bölge. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Muğla'nın marmaris ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem yerin 61 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem muğla'nın tüm ilçelerinde ve yakın illerde de. Muğla deprem son dakika şiddeti kaç? Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi.

Son dakika muğla deprem haberleri de dahil olmak üzere toplam 14 haber bulunmuştur.

Gelen son dakika bilgilerine göre; Sorusuna yanıt ararken kandilli rasathanesi'nden beklenen açıklama. Muğla i̇zmir deprem mi oldu? Depremin en şiddetli hissedildiği bodrum'da binlerce kişi sokaklara dökülürken, şu ana kadar herhangi bir can kaybı olmadığı açıklandı. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi. Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Kandilli rasathanesi, bu depremin şiddetini daha sonra. Son dakika muğla'da deprem meydana geldiği bildirildi. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Muğla deprem ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı!

Muğla deprem haberleri ve en son güncel muğla deprem gelişmeleri cnnturk.com'da. Deprem yaklaşık yerin 25,44 kilometre derinliğinde meydana geldi. Muğla deprem son dakika şiddeti kaç? Muğla deprem muğla'nın ula ilçesi yakınlarında meydana gelen deprem kandilli rasathanesi tarafından 5.1 olarak ölçüldü. Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz.

Muğla açıklarında şiddetli deprem
Muğla açıklarında şiddetli deprem from www.muhalif.com.tr
Son dakika haberine göre muğla'nın bodrum ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad ve kandilli rasathanesi muğla gökova depremi detaylarını açıkladı! Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu. Son depremleri görebilmek için yapmanız gereken tek şey cep telefonunuzdan wap.depremizle.com. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Deprem tüm ege bölgesi'nde ve akdeniz'de hissedilirken özellikle antalya, i̇zmir, aydın ve muğla'da büyük korku. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi.

İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi.

Muğla valisi'nden depremle ilgili açıklama. Kandilli rasathanesi, bu depremin şiddetini daha sonra. Sitemizde yayımlanan her türlü bilgi, veri ve haritalara ilişkin telif hakları münhasıran boğaziçi üniversitesi rektörlüğü'ne ait olup, boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem. Muğla'da yaşanan son depremle ilgili ayrıntılar belli oldu. İzmir ve muğla'da art arda depremler meydana geldi. Muğla deprem ile ilgili 5 haber listeleniyor. Deprem ilde kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli verilerine göre muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizinde muğla açıklarındaki 12 adalarda 5.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Muğla i̇li çevresinde gerçekleşen son depremlerin yerleri büyüklükleri ve haritada nerede olduklarını takip edebilirsiniz. Muğla'nın ula ilçesinde 5 şiddetinde deprem meydana geldi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma enstitüsünün verilerine göre muğla'nın ula ilçesinde 5.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem muğla'nın çevre ilçelerinde aydın'ın bozdoğan ve çevresinde de hissedilirken depremde.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook